SETEMBRE
EL RESTAURANT BA-BA-REEBA, DE LAS VEGAS, (EUA) ACONSEGUIX EL PRIMER PREMI DE LA 52 EDICIÓ DEL CONCURS INTERNACIONAL DE PAELLA VALENCIANA DE SUECA
El
jove cuiner, Carlos Monsonís, guanya el primer premi del I Concurs
Arròs de Sueca 2.0
El
Restaurant Ba-Ba-Reeba de Las Vegas (EUA) s’ha alçat amb el primer
premi de la 52 edició del Concurs Internacional de Paella Valenciana
de Sueca. Els seus cuiners, Manuel Sánchez i Carlos Palomar,
d’origen valencià, han arreplegat el guardó de mans de l’alcalde
de Sueca, Salvador Campillo, en una edició marcada per la gran
repercussió mediàtica que ha aconseguit el Certamen en mitjans
locals, comarcals i nacionals.
“millor paella del món” Carlos Palomar i Manuel Sánchez. |
________________________________________
LA SEU DEL CdT DE VALÈNCIA ACULL LA PRESENTACIÓ DEL CONCURS GASTRONÒMIC ARRÒS DE SUECA 2.0
“el que ha de buscar el món de la restauració és que les receptes de tota la vida s’elaboren amb els millors productes, preferentment quilòmetre zero, per a impulsar l’agricultura de la zona i de la resta de proveïdors locals”
La seu del Centre de Turisme (CdT) de València ha acollit la presentació del concurs Arròs de Sueca 2.0. Este innovador certamen gastronòmic, organitzat per l’Ajuntament de Sueca, junt al Centre de Turisme de València (CdT), el Club de Caps de Cuina i Rebosteria de la Comunitat Valenciana, la Universitat Politècnica de València i la Federació Empresarial d’Hostaleria de València...
“el que ha de buscar el món de la restauració és que les receptes de tota la vida s’elaboren amb els millors productes, preferentment quilòmetre zero, per a impulsar l’agricultura de la zona i de la resta de proveïdors locals”
La seu del Centre de Turisme (CdT) de València ha acollit la presentació del concurs Arròs de Sueca 2.0. Este innovador certamen gastronòmic, organitzat per l’Ajuntament de Sueca, junt al Centre de Turisme de València (CdT), el Club de Caps de Cuina i Rebosteria de la Comunitat Valenciana, la Universitat Politècnica de València i la Federació Empresarial d’Hostaleria de València...
___________________________________________________________
SUECA UNIX TRACIÓ I INNOVACIÓ EN DOS CITES GASTRONÒMIQUES QUE REUNIRAN ELS MILLORS CUINERS D´ARROSSOS DEL MÓN
A
la cita anual amb la tradició, representada pel Concurs
Internacional de Paella Valenciana, s’unix la primera cita amb
l’arròs innovador de la mà del I Concurs Arròs de Sueca 2.0
________________________________________________________________________________
juny 2012
ALZIRA CELEBRARÀ EL PRIMER CONCURS D’ARRÒS CIUTAT´D’ALZIRA
El termini d’inscripció per al concurs es tanca el dia 16 de Julio a les 24h
Les activitats entorn de les festes de Sant Bernat es van concretant a poc a poc. Una de les novetats d’enguany, serà la celebració, el diumenge 22 de juliol, a partir de les 18 hores, a la Plaça Marina Espanyola, de la Final del 1r Concurs d’Arròs Ciutat d’Alzira. Un concurs patrocinat per l’Ajuntament d’Alzira...
_______________________________________________
ALGEMESÍ CUINA 230 PAELLES EN EL FESTIVAL NOCTURN DE GASTRONOMIA TRADICIONAL I REUNIX A MÉS DE 4.500 PERSONES
La cita anual de les paelles nocturnes a Algemesí que es duen a terme dins de la fira de Sant Onofre torna a superar registres. La 44 edició del Festival de Gastronomia Tradicional “La Paella” que organitza l’associació d’antics alumnes Escola Pies ha reunit a més de 4.500 persones al voltant del parc de Salvador Castell, on s'han cuinat al voltant de 230 paelles aquest dissabte 16 de juny. Cada paella porta els ingredients preparats per a vint persones...
El termini d’inscripció per al concurs es tanca el dia 16 de Julio a les 24h
Les activitats entorn de les festes de Sant Bernat es van concretant a poc a poc. Una de les novetats d’enguany, serà la celebració, el diumenge 22 de juliol, a partir de les 18 hores, a la Plaça Marina Espanyola, de la Final del 1r Concurs d’Arròs Ciutat d’Alzira. Un concurs patrocinat per l’Ajuntament d’Alzira...
_________________________________________________
L´AJUNTAMENT DE SUECA, INVITAT AL III CONCURS DE CUINERS NOVELLS CELEBRAT EN CULLERA
Representants de l’Ajuntament de Sueca van acudir ahir a l’entrega de premis del III Concurs de Cuiners Novells celebrat en Cullera. Aquest esdeveniment, juntament amb la Setmana Gastronòmica de Cullera, que se celebrarà fins al 30 de juny, s’inscriuen dins del V Certamen de Varietat d’Arrossos Ciutat de Cullera.
L’alcaldessa en funcions, Pilar Moncho; la regidora encarregada del Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca, Teresa Ribes; i el coordinador del Concurs, Jesús Melero; van acudir en qualitat d’invitats...
_______________________________________________________
“LLEGIR EN VALENCIÀ, AMB MOLT DE GUST”, RECULL LA MILLOR GASTRONOMIA VALENCIANA
Una bona representació del món econòmic, social i polític es reuneix per a donar l’eixida a la setena campanya de foment lector.
La campanya «Llegir en valencià, amb molt de gust», s’ha presentat hui a la Sala Rex Nature d’Alzira, amb l’assistència de les entitats patrocinadores, col·laboradores i adherides, com Fundació Bancaixa, Consum, Levante-EMV, la Generalitat Valenciana, la Diputació de València, l’Acadèmia Valenciana de la Llengua i Escola Valenciana, fet que palesa el suport social sòlid amb què es posa novament en marxa aquesta iniciativa de la Fundació Bromera.
Enguany, amb la campanya «Llegir en valencià» es presenten 13 narracions sobre alguns dels menjars més tradicionals i coneguts de la nostra cuina, com ara la paella, els bunyols de carabassa, l’allipebre, l’arròs al forn, entre altres...
__________________________________________________________
ARRÒS DE CARRABINERS A LA VORA DE LA MAR SALADA DE CULLERA DE JOSÉ BALAGUER GUANYA EL CONCURS DE CUINERS NOVELLS EN LA CATEGORIA D'INNOVACIÓ
El concurs de cuiners novells s'innclou dins del IV Certamen de Varietat d’Arrossos Ciutat de Cullera
El premi al millor plat en la categoria tradicional ha sigut per a Victor Borreda amb el plat d´arròs melós amb conill.
El premi a la representant per a participar en Spain Skill 2014 ha sigut per a Stefany Plamenova.
Ahir va tindre lloc a Cullera la presentació del V Certamen de Varietat d’arrossos Ciutat de Cullera. Organitzat pel Pla de Dinamització del Producte Turístic de Cullera. A l’acte de presentació van acudir el regidor de turisme de l’Ajuntament de Cullera Manuel Lopez, el president de l’Associació de Restaurants de València José Palacios, i el guanyador del IV Certamen de Varietat d’Arrossos, Roberto Lucha
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada