Notícies


 

 

SETEMBRE



 

El Restaurant Ba-Ba-Reeba de Las Vegas (EUA) s’ha alçat amb el primer premi de la 52 edició del Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca. Els seus cuiners, Manuel Sánchez i Carlos Palomar, d’origen valencià, han arreplegat el guardó de mans de l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo, en una edició marcada per la gran repercussió mediàtica que ha aconseguit el Certamen en mitjans locals, comarcals i nacionals.

 “millor paella del món” Carlos Palomar i Manuel Sánchez.
Trenta restaurants vinguts de diferents racons de la Comunitat Valenciana, Espanya i el món, han competit en aquesta 52 edició per alçar-se amb el títol de la “millor paella del món” que, finalment, ha anat a parar a les mans de Carlos Palomar i Manuel Sánchez. El segon premi, entregat pel diputat nacional i regidor de l’Ajuntament de Sueca, Joan Baldoví, ha sigut per a la Marisqueria Civera, de València. I, el tercer, entregat per la regidora responsable del Concurs, Teresa Ribes, per al Restaurant Belsay, de Montoro (Còrdova)...

 

________________________________________


LA SEU DEL CdT DE VALÈNCIA ACULL LA PRESENTACIÓ DEL CONCURS GASTRONÒMIC ARRÒS DE SUECA 2.0

el que ha de buscar el món de la restauració és que les receptes de tota la vida s’elaboren amb els millors productes, preferentment quilòmetre zero, per a impulsar l’agricultura de la zona i de la resta de proveïdors locals”

La seu del Centre de Turisme (CdT) de València ha acollit la presentació del concurs Arròs de Sueca 2.0. Este innovador certamen gastronòmic, organitzat per l’Ajuntament de Sueca, junt al Centre de Turisme de València (CdT), el Club de Caps de Cuina i Rebosteria de la Comunitat Valenciana, la Universitat Politècnica de València i la Federació Empresarial d’Hostaleria de València...

___________________________________________________________

SUECA UNIX TRACIÓ I INNOVACIÓ EN DOS CITES GASTRONÒMIQUES QUE REUNIRAN ELS MILLORS CUINERS D´ARROSSOS DEL MÓN



A la cita anual amb la tradició, representada pel Concurs Internacional de Paella Valenciana, s’unix la primera cita amb l’arròs innovador de la mà del I Concurs Arròs de Sueca 2.0

A falta d’una setmana per a la celebració del 52 Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca, ja es coneixen els trenta restaurants que participaran en la present edició i que pugnaran per alçar-se amb el premi a la 'millor paella del món


________________________________________________________________________________

 

juny 2012

 

ALZIRA CELEBRARÀ EL PRIMER CONCURS D’ARRÒS CIUTAT´D’ALZIRA

El termini d’inscripció per al concurs es tanca el dia 16 de Julio a les 24h

Les activitats entorn de les festes de Sant Bernat es van concretant a poc a poc. Una de les novetats d’enguany, serà la celebració, el diumenge 22 de juliol, a partir de les 18 hores, a la Plaça Marina Espanyola, de la Final del 1r Concurs d’Arròs Ciutat d’Alzira. Un concurs patrocinat per l’Ajuntament d’Alzira...

_______________________________________________


ALGEMESÍ CUINA 230 PAELLES EN EL FESTIVAL NOCTURN DE GASTRONOMIA TRADICIONAL I REUNIX A MÉS DE 4.500 PERSONES


La cita anual de les paelles nocturnes a Algemesí que es duen a terme dins de la fira de Sant Onofre torna a superar registres. La 44 edició del Festival de Gastronomia Tradicional “La Paella” que organitza l’associació d’antics alumnes Escola Pies ha reunit a més de 4.500 persones al voltant del parc de Salvador Castell, on s'han cuinat al voltant de 230 paelles aquest dissabte 16 de juny. Cada paella porta els ingredients preparats per a vint persones...

_________________________________________________

L´AJUNTAMENT DE SUECA, INVITAT AL III CONCURS DE CUINERS NOVELLS CELEBRAT EN CULLERA


Representants de l’Ajuntament de Sueca van acudir ahir a l’entrega de premis del III Concurs de Cuiners Novells celebrat en Cullera. Aquest esdeveniment, juntament amb la Setmana Gastronòmica de Cullera, que se celebrarà fins al 30 de juny, s’inscriuen dins del V Certamen de Varietat d’Arrossos Ciutat de Cullera.
L’alcaldessa en funcions, Pilar Moncho; la regidora encarregada del Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca, Teresa Ribes; i el coordinador del Concurs, Jesús Melero; van acudir en qualitat d’invitats...

_______________________________________________________

“LLEGIR EN VALENCIÀ, AMB MOLT DE GUST”, RECULL LA MILLOR GASTRONOMIA VALENCIANA


Una bona representació del món econòmic, social i polític es reuneix per a donar  l’eixida a la setena campanya de foment lector.
La campanya «Llegir en valencià, amb molt de gust», s’ha presentat hui a la Sala Rex Nature d’Alzira, amb l’assistència de les entitats patrocinadores, col·laboradores i adherides, com Fundació Bancaixa, Consum, Levante-EMV, la Generalitat Valenciana, la Diputació de València, l’Acadèmia Valenciana de la Llengua i Escola Valenciana, fet que palesa el suport social sòlid amb què es posa novament en marxa aquesta iniciativa de la Fundació Bromera.
Enguany, amb la campanya «Llegir en valencià» es presenten 13 narracions sobre alguns dels menjars més tradicionals i coneguts de la nostra cuina, com ara la paella, els bunyols de carabassa, l’allipebre, l’arròs al forn, entre altres...

__________________________________________________________


ARRÒS DE CARRABINERS A LA VORA DE LA MAR SALADA DE CULLERA DE JOSÉ BALAGUER GUANYA EL CONCURS DE CUINERS NOVELLS EN LA CATEGORIA D'INNOVACIÓ


El concurs de cuiners novells s'innclou dins del IV Certamen de Varietat d’Arrossos Ciutat de Cullera
El premi al millor plat en la categoria tradicional ha sigut per a Victor Borreda amb el plat d´arròs melós amb conill.
El premi a la representant per a participar en Spain Skill 2014 ha sigut per a Stefany Plamenova.


Ahir va tindre lloc a Cullera la presentació del V Certamen de Varietat d’arrossos Ciutat de Cullera. Organitzat pel Pla de Dinamització del Producte Turístic de Cullera. A l’acte de presentació van acudir el regidor de turisme de l’Ajuntament de Cullera Manuel Lopez, el president de l’Associació de Restaurants de València José Palacios, i el guanyador del IV Certamen de Varietat d’Arrossos, Roberto Lucha

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada